Σάββατο 13 Μαΐου 2023

4η Προσομοίωση Συνέντευξης Τύπου: «Τεχνικές Δημοσίων Σχέσεων και μαθητική προσομοίωση της τεχνικής της συνέντευξης Τύπου».

Για το σχολικό έτος 2021-2022 το θέμα των εργασιών ήταν «Οικονομία και κλίμα: ο μετασχηματισμός προς τη βιωσιμότητα». Η συνέντευξη τύπου θα δόθηκε με πανελίστ Το Μουσείο της Τράπεζας Ελλάδος και την Τράπεζα ΕλλάδοςΔιοργανώθηκε από 1ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής για τον Τομέα της Οικονομίας με αριθμός έγκρισης Υπουργείου Παιδείας Φ16/144065/Δ2/10.11.2021.

 

Στο πλαίσιο της διδασκαλίας της Οικιακής Οικονομίας και της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής οι μαθητές μελέτησαν το υλικό που στάλθηκε από τους συνεργαζόμενους φορείς και δούλεψαν ομαδοσυνεργατικά για την δημιουργία παρουσιάσεων, άρθρων και ερωτήσεων σχετικά με τις υποενότητες του θέματος. 

 

Η δράση ενσωματώθηκε στο Δείκτη Αξιολόγησης της σχολικής μονάδας που αφορά τις σχέσεις που αναπτύσσονται ανάμεσα στους μαθητές λόγω τις ομαδοσυνεργατικής προσέγγισης που εφαρμόζεται στην υλοποίηση του. Επίσης, θα μπορούσε να ενσωματωθεί στους δείκτες αξιολόγησης που αφορούν τις συνεργασίες της σχολικής μονάδας με φορείς και άλλες σχολικές μονάδες, στο άνοιγμα του σχολείου στην κοινότητα και στις καινοτόμες δράσεις. 

  


Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου